en zijn eigen hervormingen.

De directeur van Financial Supervisory heeft zijn ambtstermijn van drie jaar beëindigd. De laatste drie jaar van zijn ambtstermijn waren niet te veel, zelfs als de financiële sector een ‘tijd van tumultueuze actie’ was. Yoon was een professor en begon zijn gebruikelijke overtuigingen te ontvouwen vanaf het begin van zijn ambtstermijn, en tegelijkertijd een scherpe confrontatie met financiële bedrijven.

Dit is ook een elegante weergave van de eimsa van Yun. Yoon zei dat hij zijn prestaties herhaalde en zei: “In juli 2018, met de onmiddellijke pensioenkwestie van de verzekeringsrechten, kondigde hij een innovatieve taak aan voor financiële toezicht en behandelde hij de problemen met de boekhoudkundige boekhouding rond Samsung Biologics.”Hij voegde eraan toe: “Tijdens het benadrukken van consumentenbescherming, zoals het oplossen van conflicten in de kankerverzekering, heeft het de financiële consumentenbescherming uitgebreid en heeft het geleid tot wetgeving en uitvoering van de wet op de bescherming van financiële consumenten.”

Het is mogelijk dat Yoon de verzekeringsrechten onmiddellijk na de verzekeringsovereenkomst, de overdracht van pensioenen en het conflict over de ziekteverzekering en de ziekteverzekering van Samsung Biologics, allemaal goedkeurt, maar er zijn nog steeds juridische procedures zoals rechtszaken aan de gang, waardoor conflicten en lijden tussen de partijen voortduurt. De wet op de bescherming van financiële consumenten is ook grotendeels vervaagd sinds de inwerkingtreding van de wet in maart.

Je kunt de “Ryme and Optimus” niet weglaten met het grootste probleem dat je hebt gepolijst (?). Yoon zei ook in Leeim: “Het private equity-incident begint met de DLF (Parbiotic Unit Fund) en heeft grote consumentenschade veroorzaakt door financiële ongevallen zoals Rhyme en Optimus, maar de oprechte reactie van de leidinggevenden heeft de moeilijke wanorde overgebracht en de situatie in de 폰테크 laatste fase belandt.”

Natuurlijk zijn er enkele aspecten van de Rhyme-Optimus-situatie die de FSS alleen vragen over het falen van toezicht. Maar de erkenning van Yun dat de voormalige zittende functionarissen van de FSS tijdens het onderzoek naar Rhyme en Optimus betrokken waren bij de misdaad, is enigszins ver verwijderd van het algemene sentiment.

De FSS heeft zelfs de financiële en chief executives (CEO’s) in de steek gelaten omdat ze de DLF, Rhyme en Optimus niet hebben geblokkeerd, en deze hebben een ongewone administratieve rechtszaak ingediend en tegen Yun gekant tegen de wet. In feite zijn alle 77 gevallen van rechtszaken tegen de FSS vorig jaar gestegen, meer dan vier keer het eerste jaar dat Yoon werd genoemd (18)

Voor de toezichthoudende autoriteiten waren financiële bedrijven die altijd zo’n rat voor de kat hadden, gedwongen om de prestige van de FSS te verzachten, en de mogelijkheid om in de toekomst te verzwakken, werd niet uitgesloten door de resultaten van de vervolging.

Dit is de reden waarom het gebeurde. Yoon was niet vergeten wat hij zei over de leidinggevenden in Leeim. Hij citeerde een passage van de non-spreker Jarozil, waarin stond: “De soldaten zijn zwevend en de stempels zijn gelijk verdeeld”, en zei: “Ik wil dat de militairen communiceren en zich verenigen voor de grotere waarde die de gevangenissen zijn gericht.”

Het is de deugd van een monarch die kan grazen, zelfs als hij niet samen betekent dat het een zwevende zwelling is, en het lijkt erop dat de roeping de wil samen heeft, maar niet echt zweeft.

Toen Yoon vroeg wat het meest spijt was van zijn imitatie, zei hij: “Ik wou dat ik meer met je had gecommuniceerd (de outputer)”

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다