Waktu perniagaan adalah dari 11:00 pagi hingga 6:00 pagi

Hai semua. Khamis datang hari ini. Ia adalah hari sebelum hari Jumaat, jadi saya rasa saya berasa seperti saya terputus. Dan saya rasa saya agak tidak baik kerana hujan mula turun sedikit, dan saya fikir urut itu secara semula jadi akan mengingatkan saya pada hari ini. Jadi saya ingin mempunyai masa untuk memperkenalkan kedai urut Ilsan Aroma yang saya sering melawat hari ini. Mari kita ketahui sekarang?

Kedai urut pertama yang saya ingin memperkenalkan ialah Don Quixoterapi di Janghang-dong, Ilsan, yang merupakan kedai terapi yang memberi tumpuan kepada urut swedish emosi dan urut Romiromi. Semua orang terdiri daripada pengurus urut Korea, jadi anda boleh mendapatkan pengurusan yang sangat selesa dan teliti. Kerana anda menjalankan acara diskaun urut pada lawatan mingguan dan penulisan akhir, anda boleh menguruskannya pada harga yang lebih rendah. Ia adalah kira-kira dua minit berjalan kaki dari keluar 1 Stesen Jeongbalsan dan terdapat kemudahan tempat letak kereta, jadi tidak ada kesulitan untuk melawat kereta anda.

Program ini dibahagikan kepada dua jenis kursus Swedish & amp; Romiromi: kursus A adalah 80,000 won dalam 60 minit dan kursus B adalah 100,000 won dalam 90 minit. Waktu perniagaan adalah dari 11:00 pagi hingga 5:00 pagi dan ia adalah kedai yang baik untuk melawat pada bila-bila masa menggunakan percutian kerana ia beroperasi pada hujung minggu.

Kedai urut kedua adalah terapi penyembuhan yang terletak di Janghang-dong, Ilsan. Ia adalah kedai terapi pelbagai yang menjalankan pelbagai terapi seperti 수원건마 urut mata Eropah, urut swedish, urut aroma, urut perkutaneus. Ia terdiri daripada semua pengurus urut Korea dan mempunyai kemudahan letak kereta di bangunan, jadi anda boleh dengan mudah meletak kereta anda dengan kereta anda.

Kursus ini dibahagikan kepada empat jenis kursus Swedish. Kursus A adalah 120,000 won dalam 60 minit, kursus B adalah 150,000 won dalam 90 minit, kursus C adalah 200,000 won dalam 120 minit, dan kursus D adalah 200,000 won dalam 70 minit. Waktu perniagaan adalah dari 12:00 pagi hingga 2:00 pagi dan tidak ada kesulitan untuk melawat hujung minggu atau cuti kerana ia beroperasi sepanjang tahun selama 365 hari.

Kedai urut yang akan diperkenalkan terakhir adalah alur di Janghang-dong, Ilsan. Ia adalah kedai terapi yang memberi tumpuan kepada urut swedish dan urut kering. Jika anda membuat lawatan pertama atau menulis kemudian, anda boleh menggunakan urut pada harga diskaun. Ia terdiri daripada semua pengurus urut Korea dan mempunyai kemudahan tempat letak kereta, jadi ia boleh digunakan tanpa kesulitan walaupun anda menggunakan kereta anda.

Program ini dibahagikan kepada dua jenis kursus Swedish dan kursus Romiromi. Kursus Swedish A terdiri daripada 80,000 won setiap 60 minit, kursus B 100,000 won setiap 90 minit, kursus Romiromi A 100,000 won setiap 60 minit, dan kursus B 130,000 won setiap 90 minit.Waktu perniagaan adalah dari 11:00 pagi hingga 6:00 pagi dan tidak ada kesulitan untuk melawat percutian atau hujung minggu kerana ia beroperasi sepanjang tahun.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다